's Heerenhoek

Dorps wonen met een goede bereikbaarheid

's-Heerenhoek is centraal gelegen in Zuid-Beveland. Op het dorp zijn verschillende voorzieningen aanwezig. De basisschool Don Bosco School, heeft gemiddeld zo’n 170 leerlingen per leer jaar, de sportverenigingen; de voetbalvereniging De Patrijzen en de Tennisvereniging. Verder zijn de basisvoorzieningen als de bakker, slager en een huisartsenpraktijk ook aanwezig. ’s Heerenhoek beschikt ook over een breed scala aan uitgaans- en eetgelegenheden.
"Op wandelafstand van de voorzieningen in het dorp en op slechts 15 autominuten van Heinkenszand. Gelegen in de Zak van Zuid Beveland met haar tal van prachtige recreatieve mogelijkheden."

Bereikbaarheid

In 's-Heerenhoek is het dorps wonen met een zeer goede bereikbaarheid naar stedelijke voorzieningen. 's Heerenhoek heeft een goede aansluiting naar Heinkenszand, slechts 15 minuten, waar de grotere voorzieningen zijn, daarnaast heeft het dorp een directe aansluiting op de N62 waardoor de bereikbaarheid naar zowel Goes, Middelburg als Vlissingen zeer goed is.

Wonen in 's Heerenhoek 's Heerenhoek “Grote diversiteit"

Wonen in 's Heerenhoek 's Heerenhoek

Time

Reistijd Arrow

Close

Vervoer

  • Auto
  • Openbaar vervoer
  • Fietsen
  • Lopen

Maximale afstand


Arrow

Filters:

Filters wissen Filters wissen

Paerehat
Eens per jaar, tijdens de carnaval veranderd de naam van het dorp in 'Paerehat'. Tijdens dit weekend is het een groot feest op het dorp. De grootste optocht van Zuid-Beveland wordt hier op de zondag gehouden.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

“De Blikken, Cingelveste, Grote diversiteit”

Contactgegevens Wonen in 's Heerenhoek

Makelaardij Faasse & Fermont B.V.
Makelaar

Makelaardij Faasse & Fermont B.V.